SKIN & LASER SUPPORT

ONTMOET MARIT

Marit van Boldrik is een ervaren huidtherapeut en (internationaal) trainer en de drijvende kracht achter Skin & Laser Support. Marit is nu 12 jaar huidtherapeut en heeft naast haar passie voor de huid, passie voor; kennisoverdracht en innovatie. Ze gelooft in de kracht van het combineren van behandelmethoden om zo de mooiste resultaten te behalen.

Marit is een gedreven, toegewijd, eerlijk en pragmatisch mens. Die jou graag informeert en inspireert over mooie behandeltechnieken en support biedt op het gebied van medisch- en esthetische vraagstukken.

“Middels dit platform hoop ik jou te inspireren als het gaat om huidindicaties, (nieuwe) behandeltechnieken en innovaties van onze partners; Lutronic, Zimmer en Vydence Medical.

Hartelijke groet,

Marit van Boldrik

 


Skin & Laser Support 

Met 10+ jaar ervaring in huid- en lasertherapie als huidtherapeut en (internationeel) trainer, help ik je samen met mijn team om de beste kwaliteit en zorg te leveren. Als officiële partner van Medi-Invest voor Nederland, bied ik support voor alle medisch- esthetisch vraagstukken. Ik bied je advies op maat en begeleid je van A tot Z. Daarnaast match ik samen met collega Sinette, huidtherapeuten en klinieken middels Skin Matching.

ARTIKELEN BY MARIT

Lutronic-Clarity-II
Tatoeageverwijdering - vindjehuidtherapeut.nl
rosacea vindjehuidtherapeut.nl
Huidtrends 2021 - vindjehuidtherapeut.nl
3 veelvoorkomende huidproblemen bij de donkere huid
Pigmentaandoeningen
veroudering van je huid tegengaan vindjehuidtherapeut.nl
IPL - Skin & Laser Support
Huidverbetering met led - vindjehuidtherapeut.nl
Lutronic Clarity II - Skin & Laser Support
Huidveroudering - vindjehuidtherapeut.nl