IPL voor de perfecte photo-facials

IPL - Skin & Laser Support

Iets wat ik dolgraag doe is een full face IPL behandeling. Waarom? Omdat je hiermee op een eenvoudige manier diverse chromoforen in de huid target – I like! Met de juiste filters (afhankelijk van je doel) kun je bijvoorbeeld werken op pigmentatie, diffuse roodheid, tele’s, maar ook op porien en fijne lijntjes.

Daarnaast is IPL heel goed in te zetten voor poikiloderma van civatte (hals, decolleté, armen), om de roodheid van erythemateuze litteken te verminderen en ‘rode voeten’. Met dit laatste bedoel ik heel, oppervlakkige rode zichtbare vaatjes van de voeten die als roodheid aan het oppervlak verschijnen en waar je heel voorzichtig met laser moet zijn.

Maar wist je dat de ene IPL de andere niet is? Dit verschil merk je vaak al tijdens de behandeling, dat je het klinisch-eindpunt niet bereikt, het resultaat tegenvalt of je meer behandelingen nodig hebt om je doel te bereiken.

IPL - Skin & Laser Support
Wil jij ook werken met een echt goede IPL? Ik nodig je graag uit voor een demonstratie in Amsterdam zodat je het zelf kunt ervaren!
Nog geen reacties

Schrijf een reactie

Je e-mail zal niet openbaar zichtbaar gemaakt worden.