Disclaimer

De inhoud van deze website is en wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en liefde samengesteld. Interessante onderwerpen gericht op de huid en huidtherapie hebben de focus, om zo jou te informeren en te inspireren. De geschreven informatie is waar mogelijk, met name gebaseerd op wetenschappelijk bewijs, daarnaast op best practice en persoonlijke ervaringen.

In deze disclaimer geef ik meer informatie over mijn partnership met Medi-Invest en geef ik je een kijkje in hoe dit werkt. Heb je andere vragen of opmerkingen? Stuur me een mailtje!

Welke content vind je op skinlaser-clinicsupport.nl?
Op skinlaser-clinicsupport.nl vind je verschillende vormen van content. Informatieve, onafhankelijke content en informatie die betrekking heeft op mijn partnership met Medi-Invest. Content waarbij je geinformeerd wordt over systemen, technieken en innovaties van partners Lutronic, Vydence Medical en Zimmer.

Waarom plaats je deze content op je blog?

Omdat een platform bouwen, interessant maken en te houden, geld kost. En de rekeningen in het leven betaald moeten worden.

Ik deel graag (mijn) kennis  om andere behandelaren te inspireren en informeren over effectieve behandeltechnieken van Lutronic, Vydence Medical en Zimmer.

Is alle content door jou geschreven?
De meeste content is door mij geschreven en zo nu en dan door één van mijn collega huidtherapeuten.