Huidzorg Delft & Rijswijk

  1. Home
  2. »
  3. Huidzorg Delft & Rijswijk
Adres:
Plein Delftzicht 56, 2627 CA , Delft
Omschrijving:

Huidzorg Delft & Rijswijk is een praktijk die kwalitatief de beste zorg wil leveren op zowel cosmedisch als medisch vlak. Ons team bestaat uit zes enthousiaste huidtherapeuten die de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet volgen.
Binnen onze praktijk zien wij verschillende soorten huidaandoeningen. Zo helpen wij vrouwen na hun borstkankertraject met oedeemklachten, tieners met acneklachten of pakken wij de tekenen van huidveroudering aan. Onze behandelmogelijkheden zijn zeer divers en daardoor op veel indicaties toepasbaar. Hierbij vinden wij het de uitdaging om de meest passende oplossing te zoeken om de klachten te verminderen of weg te nemen. Hierbij blijven wij altijd zo dicht mogelijk bij de patiënt. Een passende oplossing zoeken met het mooiste resultaat is waar wij altijd voor willen gaan. Daarnaast zijn wij zeer actief in het aangaan van samenwerkingen met andere disciplines om zo de meest optimale en veilige zorg te kunnen bieden. Hierbij is de korte lijn met de dermatologen van het Reinier de Graafgasthuis van grote meerwaarde.
Om onze zorg soepel te laten verlopen hebben wij een administratieve kracht die onze werkzaamheden ondersteund en uw eerste aanspreekpunt is binnen onze praktijk.
Jouw gezonde huid is onze prioriteit.

Behandelingen
Behandelingen:

Endermotherapie
Laserbehandeling - pigment
Littekentherapie
Elektrocoagulatie
Oedeemtherapie
Chemische peeling
Acnetherapie
Laserbehandeling - huidveroudering
Elektrisch epileren
Laserbehandeling - littekens
Laser behandeling - ontharen
Nazorg Brandwonden
Laserbehandeling – vaatjes gelaat
Microdermabrasie
Laserbehandeling – beenvaatjes
Spot out behandeling
Laserbehandeling - striae
Therapeutische kousen aanmeten

Merken
Merken:

Neostrata
Eucerin
Endocare
Marc Inbane
Biretrix
Neoretrin
Toskani
Jane Iredale
Medi
Juzo
Varodem

Contact Informatie
Telefoon: Telefoonnummer
Website:
E-mail: E-mail